WRC: Millener creu en la velocitat de Lappi

El director de l’equip M-Sport Ford, Rich Millener, ha recolzat al seu pilot principal Esapekka Lappi perquè triomfi ràpidament una vegada que es reprengui la temporada del WRC.

Lappi va demostrar ser molt ràpid en aconseguir bons resultats en els seus dos primers ral·lis a bord d’un Fiesta oficial, amb un quart lloc en el Ral·li de Montecarlo i un cinquè en el Ral·li de Suècia. El seu esforç en la tercera cita de Mèxic va ser interromput per un incendi.

«Sap el que es necessita per a estar còmode amb un cotxe nou», va dir Millener. «I hem vist com la velocitat arriba quan està còmode. Aquesta victòria a Finlàndia [en 2017] va ser molt impressionant per a Toyota. I l’any passat, una vegada que es va sentir més còmode amb el cotxe, definitivament va ser aquí.

«Encara està trobant les seves sensacions amb nosaltres i aquesta parada no ajuda. Just quan començàvem a construir l’experiència, ens hem confinat i no hem pogut fer cap test. Estic segur que no li portarà molt temps tornar una vegada que estiguem de tornada en el cotxe.»

Millener va afegir que Lappi continuava sent part dels plans a llarg termini de M-Sport.

«No hi ha dubte que Esapekka encara està fent el seu camí. Aquesta va ser una de les raons clau per les quals el vam portar a l’equip. Volíem un pilot que no s’hagués estancat i que encara estigués en desenvolupament», va dir.

«El fitxem amb una visió a llarg termini per a l’equip. És un pilot amb el qual podem treballar en el futur i en la pròxima generació [de cotxes].

«A més d’això, és bo tenir-ho treballant amb Teemu [Suninen] també. Estic segur que tenir a un company finlandès en l’equip ajudarà al fet que la velocitat de Teemu sigui major. Naturalment, hi ha una bona manera que treballin junts.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments