WRC: Tänak confirma la seva presència al Ral·li d’Estònia 2020

L’empresa de mitjans de comunicació de Seattle i l’escola de ral·li DirtFish s’associaran amb la Unió de Autosport d’Estònia per a organitzar el Ral·li DirtFish al juliol.

Amb base en Otepää, al sud del país, l’esdeveniment utilitzarà algunes de les pistes més ràpides i famoses de la nació. S’espera que el Ral·li DirtFish sigui l’esdeveniment de terra de més alt perfil a Europa des dels tancaments forçosos per coronavirus i es durà a terme el 24 i 25 de juliol amb una data de recanvi al 7 i 8 d’agost.

L’equip organitzador està treballant en estreta col·laboració amb el govern local en la legislació i el pensament més recents sobre el coronavirus, al mateix temps que coordina amb la Unió d’Esports Automobilístics d’Estònia (EAU) l’elaboració i evolució de protocols i procediments esportius per a mantenir les millors pràctiques en aquesta era de COVID-19.

Irònicament, la notícia del Ral·li DirtFish es produeix el mateix cap de setmana en què el DirtFish Oregon Trail Ral·li – l’última sèrie de l’Associació Americana de Ral·li – hauria d’haver estat en marxa als Estats Units. Ral·li DirtFish serà el primer esdeveniment fora d’Amèrica recolzat per la marca de ral·lis de Seattle.

El cap de DirtFish, Steve Rimmer, va dir:

«El virus ha afectat i continua afectant tanta gent a tot el món. Quan parlem per primera vegada de participar en aquest esdeveniment, havíem d’estar absolutament segurs que l’atenció se centrava en la conscienciació sobre el COVID i a mantenir a tothom fora de perill; sabem que la Unió d’Esports Automobilístics d’Estònia pot organitzar proves, però ocupar-se del virus és una cosa nova per a tots nosaltres.

«Aquesta és una oportunitat perquè DirtFish s’involucri en un esdeveniment que es posa a l’avantguarda de l’avanç de l’esport en l’era post-coronavirus. El nivell de planificació i l’atenció als detalls per part dels organitzadors de l’esdeveniment és total. Cada aspecte del procediment esportiu ha estat inspeccionat de prop, qüestionat, debatut i modificat perquè funcioni en la societat en concordança en la situació que vivim ara.

«Però a més d’això, Ral·li DirtFish es tracta de retornar el somriure als afeccionats a les carreres. Naturalment, el nombre d’espectadors en viu serà limitat, però el món dels ral·lis no ha de preocupar-se, tenim plans per a portar les carreres a la resta del món. Aquests plans s’anunciaran en les pròximes setmanes.»

El nom més famós dels ral·lis a Estonia, l’estrella de Hyundai Motorsport, Ott Tänak, va afegir:

«Els últims mesos han estat increïblement estranys, a tot el món hem vist grans canvis en la manera de fer les coses. Ha estat una cosa nova estar assegut a casa durant tant de temps, una gran oportunitat per a conèixer realment a la meva família, però ara és el moment de planejar el camí de tornada al treball».

«Per al WRC, esperem saber on anirem després, però tenir aquesta oportunitat de fer un ral·li a Estònia és gran i molt important al mateix temps. Tenim un suport increïble per a l’esport aquí i, per descomptat, ajudaré en el que pugui amb el Ral·li DirtFish.

«Una cosa és segura: definitivament seré allí. I, amb sort, podré trobar una cosa interessant per a conduir.»

Abans de l’esdeveniment, Rallydirtfish.com serà el recurs central per als competidors, els mitjans de comunicació i els afeccionats.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments