WTCR: La graella 2020

La temporada del WTCR de la FIA encara no ha començat a causa de la pandèmia de coronavirus. Amb tot això de la pandèmia s’ha canviat el calendari. Ara, el WTCR publicarà sis esdeveniments, només a Europa

Malgrat això, el promotor del campionat, Eurosport Events, està intentant estendre el campionat a vuit esdeveniments, incloent proves a Àsia.

Quant a pilots, ja hem confirmat la participació portuguesa de Tiago Monteiro, amb Honda, que abandona KCMG i passa al Cívic R a càrrec de Münnich Motorsport. A més de Monteiro, es confirmen Esteban Guerrieri, Néstor Girolami i Attila Tassi. A continuació, l’equip alemany correrà amb ALL-INKL.DE Münnich Motorsport i ALL-INKL.COM Münnich Motorsport.

A Hyundai, Norbert Michelisz, Gabriele Tarquini, Nicky Catsburg i Luca Engstler són conductors confirmats. L’única diferència de 2019 és la sortida del brasiler Augusto Farfus Jr. Pel que fa a la divisió per equips, Michelisz i Tarquini hi seran BRC Hyundai N LUKOIL Squadra Corse , mentre que Catsburg i Engstler estaran a Engstler Hyundai N Liqui Moly Racing Team .

Quatre cotxes es confirmen a Lynk & Co Cyan Racing, però només dos pilots es confirmen: Yvan Muller i Yann Ehrlacher correran per Cyan Racing Lynk & Co .

Tom Coronel continua amb el mateix equip, Comtoyou Racing, però canvia el seu «muntatge». El veterà holandès, a 2020, estarà al volant d’un Audi RS3 LMS.

Zengő Motorsport també torna a la WTCR de la FIA, amb un programa de dos cotxes per a la temporada 2020. Bence Boldizs va ser el primer pilot anunciat, amb el segon encara anunciat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments