WRC: El Ral·li de Gal·les necessita als espectadors per poder-se disputar

Segons Iain Campblell, gerent del Ral·li de Gal·les, la prova no pot tenir lloc sense espectadors.

Campbell va afirmar que:

«No podem organitzar la prova sense espectadors. Malauradament, no és tan senzill. Les vendes d’entrades als espectadors representen més de mig milió de lliures en ingressos de ral·li, i els diners no estan disponibles d’altres fonts.

El Ral·li de Gal·les ha de seguir el camí cap a 29 d’octubre a l’1 de novembre, sent la penúltima prova del Campionat Mundial de Ral·li (FIA WRC). Atesa la incertesa del calendari, a causa de la pandèmia coronavirus (COVID – 19), es va demanar a Campbell si hi ha marge per canviar l’esdeveniment.

«No se’ns va demanar [considerar a canviar la data de realització el ral·li]. Haurem d’analitzar-ho si ens ho demanen. La part més important seria la qüestió de marshalls que garanteixin la seguretat dels llocs. Si això passa, seria un gran canvi «- va dir Campbell.

La planificació de rutes del Ral·li de Gal·les s’ha completat ara, i l’itinerari es publicarà la setmana que ve.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments