WRC: El Ral·li de Gal·les necessita als espectadors per poder-se disputar

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Segons Iain Campblell, gerent del Ral·li de Gal·les, la prova no pot tenir lloc sense espectadors.

Campbell va afirmar que:

“No podem organitzar la prova sense espectadors. Malauradament, no és tan senzill. Les vendes d’entrades als espectadors representen més de mig milió de lliures en ingressos de ral·li, i els diners no estan disponibles d’altres fonts.

El Ral·li de Gal·les ha de seguir el camí cap a 29 d’octubre a l’1 de novembre, sent la penúltima prova del Campionat Mundial de Ral·li (FIA WRC). Atesa la incertesa del calendari, a causa de la pandèmia coronavirus (COVID – 19), es va demanar a Campbell si hi ha marge per canviar l’esdeveniment.

“No se’ns va demanar [considerar a canviar la data de realització el ral·li]. Haurem d’analitzar-ho si ens ho demanen. La part més important seria la qüestió de marshalls que garanteixin la seguretat dels llocs. Si això passa, seria un gran canvi “- va dir Campbell.

La planificació de rutes del Ral·li de Gal·les s’ha completat ara, i l’itinerari es publicarà la setmana que ve.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments