DR F35: Construit a Xina, dissenyat a Itàlia i amb destí el mercat europeu

Els automòbils italians DR van presentar la F35, que és la versió «europeïtzada» d’un dels SUV més exitosos de la Xina. La versatilitat, l’estil i els preus baixos són els seus actius.
 

DR Automobiles acaba de revelar un nou reforç de pes per a la seva cartera de SUV, es diu F35 i serà el model encarregat de canviar de manera decisiva la imatge de la marca italiana de cotxes de baix cost. El DR F35 es basa en la popular Chery Tiggo7 Fly, un ‘best seller’ al mercat xinès i en alguns països d’Amèrica Llatina, amb dimensions similars a les de competidors com el Seat Ateca o el Nissan Qashqai.

A la categoria més popular actualment, el SUV ‘made in’ de la Xina té la intenció de destacar per la seva fórmula de funcionalitat a un preu competitiu, assumint el seu posicionament «de baix cost», en línia amb el seu rival, Dacia Duster.

Disseny italià

L’avantatge competitiu del nou DR no acaba, però, en el preu . El disseny, amb la contribució decisiva del gabinet d’estil de la firma italiana, és un altre dels punts forts del model que arribarà als principals mercats europeus a finals d’aquest any.

Amb 4,47 metres de longitud, la F35 és un rival per a Nissan Qashqai & Co.
L’atenció se centra en les línies esportives i els acabats curosos, posant èmfasi en els marcs protectors d’alumini de la part davantera, aplicacions en negre brillant i les generoses rodes de 19 polzades.

Una decoració moderna i una taula de comandaments “neta”, dominada per una pantalla tàctil de 9 polzades, en posició central, i compatible amb Apple CarPlay i Android Auto. La cambra d’ajuda al pàrquing es troba entre els equipaments estàndard, juntament amb articles com fars LED, arrencada sense claus, sostre panoràmic, fre elèctric de mà, entre d’altres.

Només disponible amb motor de 1,5 litres de benzina

L’únic motor disponible ara és el motor de benzina ACTECO d’1,5 litres amb 150 CV, combinat amb una caixa de canvis manual o automàtica de sis velocitats. El model també està disponible adaptat per fer circular el GLP, sempre amb tracció davantera. Al mercat italià, la versió totalment equipada del DR F35 costa 23.000 euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments