FÓMRULA 1: Ja tenim calendari d’obertura oficial 2020

La Fórmula 1 ha anunciat avui el calendari d’obertura de vuit carreres del calendari de 2020 després de l’ajornament del Campionat Mundial de Fórmula 1 de la FIA de 2020 a causa de la pandèmia global de COVID-19. El calendari ha estat aprovat per la FIA.

El calendari de carreres de la Fórmula 2 i 3 també ha estat publicat juntament amb això amb tots els detalls disponibles en el lloc web de la FIA.

Durant els últims dos mesos la Fórmula 1 ha estat treballant estretament amb tots els socis, les autoritats, la FIA i els deu equips per a crear un calendari revisat que permeti el retorn a les carreres de manera segura per a les comunitats visitades i tota la comunitat de Fórmula 1.

Ja s’han completat els acords amb els promotors, la qual cosa significa que ja s’ha publicat el calendari inicial per a 2020 que començarà a Àustria del 3 al 5 de juliol. A causa de la contínua fluïdesa de la situació de COVID-19 a nivell internacional, els detalls del calendari més ampli s’ultimaran en les pròximes setmanes amb l’expectativa de tenir un total de 15-18 carreres abans de la finalització de la temporada al desembre.

Com s’ha dit anteriorment, actualment s’espera que les carreres d’obertura siguin esdeveniments tancats, però s’espera que els afeccionats puguin tornar a unir-se als esdeveniments quan sigui segur fer-ho.

El calendari d’obertura inclourà la celebració de dos esdeveniments consecutius en el mateix circuit amb una setmana de diferència, així com una sèrie d’esdeveniments consecutius.

La salut i la seguretat de tots els involucrats continuarà sent la prioritat número u, amb la FIA i la Fórmula 1 tenint un pla robust i detallat per a assegurar que les nostres carreres mantinguin el més alt nivell de seguretat amb procediments estrictes.

El calendari d’obertura revisat per al 2020 és el següent:

Juliol 3-5FORMULA 1 ROLEX GROSSER PREIS VON ÖSTERREICH (Spielberg, Austria)
Juliol 10-12FORMULA 1 PIRELLI GROSSER PREIS DER STEIERMARK (Spielberg, Austria)
Juliol 17-19FORMULA 1 ARAMCO MAGYAR NAGDÍJ  (Budapest, Hungary)
Juliol 31 – Agost 2FORMULA 1 PIRELLI BRITISH GRAND PRIX (Silverstone, UK)
Agost 7-9EMIRATES FORMULA 1 70TH ANNIVERSARY GRAND PRIX* (Silverstone, UK)
Agost 14-16FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO BCN – CATALUNYA (Barcelona, Spain)
Agost 28-30FORMULA 1 ROLEX BELGIAN GRAND PRIX (Spa-Francorchamps, Belgium)
Sptembre 4-6FORMULA 1 GRAN PREMIO HEINEKEN D’ITALIA (Monza, Italy)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments