WRC: Ogier valora continuar la temporada 2021 amb Toyota

Des de principis de 2019, Ogier ha deixat clar el seu pla de retirar-se del WRC al final d’aquesta temporada. Aquesta decisió no havia canviat quan va deixar el Citroën Racing pel Toyota Gazoo Racing a la fi de l’any passat.

Però el sis vegades campió del món està considerant ara la seva posició en una temporada compromesa pel Covid-19.

L’actual líder del campionat mundial, Ogier, va dir a DirtFish:

«Per descomptat, mai vaig esperar tenir un any així per a acabar la meva carrera. Vegem què passa, però si la temporada es tallarà a la meitat o el que sigui, segur que consideraré seguir

«De moment, no hi ha res decidit. Acabo d’anunciar-ho personalment, però sincerament no ho he discutit amb l’equip. És només el meu sentiment personal en aquest moment. No hi ha un pla real, però segur que si aquesta temporada es redueix a la meitat podria reconsiderar-ho, sí.»

Després de pujar al podi en el seu debut en el Ral·li Monte-carlo amb Toyota, Ogier va aconseguir la seva primera victòria amb l’equip finlandès en l’última prova de Mèxic al març.

El director de l’equip Toyota, Tommi Mäkinen, ja havia començat el procés de tractar de convèncer a Ogier perquè es quedés en 2021 juntament amb els seus companys en els Yaris WRC, Elfyn Evans i Kalle Rovanperä.

«Ens agradaria que es quedés. Només intentem fer el millor perquè continuï pilotant», va dir el finlandès.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments