DTM: Ja tenim nou calendari oficial per al 2020

El DTM finalment ha presentat el seu calendari 2020, redissenyat per la crisi del coronavirus. La temporada consistirà en deu rondes (20 carreres) en la segona meitat de l’any, a Alemanya i els països veïns.

La temporada començarà per primera vegada en el Norisring el cap de setmana del 12 de juliol, un mes després de les proves oficials en Nürburgring. El Campionat Alemany de Turismes passarà després a Spa-Francorchamps a Bèlgica, per primera vegada en quinze anys.

Els organitzadors han preparat una sèrie de quatre carreres en Nürburgring, amb una primera prova en la qual s’utilitzarà el circuit del Gran Premi per primera vegada en la disciplina des de 2003. Els 16 pilots competiran en Assen, on la final se celebrarà el 8 de novembre.

«Aquesta és una gran notícia i ens agradaria agrair a Gerhard Berger (el president del promotor del ITR del DTM) i a tots els responsables de fer això possible. Per a nosaltres és un objectiu important poder competir en el major nombre de carreres possible en la nostra última temporada en DTM», va comentar el director d’Audi Motorsport, Dieter Gass, ja que la marca dels Anells deixa el campionat a la fi d’any.

Els organitzadors del DTM han indicat que tenen previst celebrar els seus esdeveniments a porta tancada, però que l’assistència d’espectadors pot ser possible en algunes proves, depenent de l’evolució de la situació i de les mesures sanitàries del govern.

La categoria de suport del Trofeu DTM serà present durant sis curses amb 20 cotxes esperats en la graella.

Nou calendari del DTM per al 2020

Norisring (Alemanya) – 10-12 de juliol
Spa-Francorchamps (Bèlgica) – 1-2 d’agost (Trofeu DTM)
Lausitzring (Alemanya) – 14-16 d’agost
Lausitzring (Alemanya) – 21-23 d’agost (Trofeu DTM)
Assen (Països Baixos) – 4-6 de setembre
Circuit de Nürburgring (Alemanya) – 11-13 de setembre (Trofeu DTM)
Versió curta de Nürburgring (Alemanya) – 18-19 de setembre (Trofeu DTM)
Zolder (Bèlgica) – 9-11 d’octubre
Zolder (Bèlgica) – 16-18 d’octubre (Trofeu DTM)
Hockenheim (Alemanya) – 6-8 de novembre (Trofeu DTM)

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments