Hyundai Santa Fe 2020 revolució poc esperada

Fa una setmana, va aparèixer per sorpresa un inesperat teaser del Hyundai Santa Fe 2020, que ens anunciava una nova plataforma en el restyling del SUV coreà.

Aquest model substitueix al vehicle que va començar a comercialitzar-se en la segona meitat de 2018. La nova base suposarà millores en termes dinàmics i de seguretat, a més de mecàniques, ja que el cotxe podrà rebre variants electrificades. 

En l’apartat estètic, el frontal estrena un disseny veritablement original, amb una graella més ampla (adéu al format en cascada), fars dividits i unes llums de conducció diürna en forma de ‘T’. En la vista lateral, no falten un nou joc de llandes d’aliatge de 20 polzades. 

Òbviament, la saga també canvia en modificar-se els gràfics lluminosos en els pilots i integrar-se una tira lluminosa entre tots dos. Per a emfatitzar encara més l’amplària del vehicle, el Hyundai Santa Fe 2020 rep un nou reflector que ocupa tot el paracops. 

A l’interior, la consola central apareix redissenyada i ofereix més buits portaobjectes. A més, sorgeix el control dinàmic de la conducció Terrain Mode, governable mitjançant un selector, que permet al conductor triar entre diverses opcions: sand, snow, mud, ressò, sport, comfort i smart. Aquest últim reconeix automàticament l’estil de conducció i tria per si mateix el programa òptim.

El canvi ‘by wire’, és a dir, sense connexió física ha permès a Hyundai integrar els botons de la transmissió automàtica en la consola central i, d’aquesta manera, alliberar espai. La pantalla de infoentreteniment aconsegueix les 10,25 polzades, mentre que la grandària de la instrumentació digital arriba a 12,3. Així mateix, la marca coreana assegura que tot l’interior està recobert amb materials de tacte tou i suau. 

El Hyundai Santa Fe 2020 sortirà a la venda al setembre. Quan tinguem més dades i els preus oficials, els tindràs degudament publicats en aquesta web.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments