VW Arteon Shooting Brake: primeres dades

El dinàmic fastback de quatre portes s’actualitzarà i es llançarà amb un segon tipus de carrosseria, amb la denominació Arteon Shooting Brake

Actualització integral de la gamma de models, amb nous sistemes de propulsió d’alta tecnologia, confort intel·ligent i sistemes d’assistència

Wolfsburg (Germany) – El Arteon és el Gran Turisme de Volkswagen – avantguardista, ple d’energia i eficient. Volkswagen presenta un primer cop d’ull de l’actualització del Arteon. Juntament amb el clàssic Gran Turisme, també estarà disponible una segona variant, el nou Arteon Shooting Brake. El model és dinàmic i elegant, i impressiona amb el seu concepte flexible de cotxe familiar i esportiu. Klaus Bischoff, director de Disseny del Grup Volkswagen i de la marca Volkswagen: “Amb el Arteon Shooting Brake, hem creat un nou equilibri entre velocitat, potència i espai”.

Volkswagen llançarà una gran actualització de la línia de models coincidint amb l’estrena de les dues versions del Arteon. A l’interior del vehicle, el Arteon incorporarà un entorn de cabina completament nou i a l’altura de l’exclusiu carisma d’aquests models. Tots dos models integren els més moderns sistemes de la plataforma modular de informació (MIB3), per a garantir la millor connectivitat possible. Des d’un punt de vista tecnològic, la gamma de propulsors també ha estat reestructurada.

Tots els motors ofereixen alts nivells d’eficiència, així com baixes emissions i un poderós parell motor. La màxima eficiència s’aconsegueix gràcies a les innovadores tecnologies de motor i emissions orientades al futur. A més, en aquesta avantguardista línia de models també s’introduiran sistemes d’assistència intel·ligents. Un exemple: gràcies al «Travel Assist», en els nous models Arteon serà possible per primera vegada una conducció altament assistida. Especialment dissenyat per a viatges de llarga distància, el Travel Assist s’encarregarà de la direcció, l’acceleració i el frenat a velocitats de fins a 210 km/h – tot això sota control del conductor.

L’estrena mundial, juntament amb la informació detallada sobre el Arteon coupé i el Arteon Shooting Brake, es produirà al juny.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments