FÓRMULA 1: Norris es torna a pujar un monoplaça aquest 2020

El pilot de Fórmula 1 de McLaren, Lando Norris, ha provar avui un cotxe de Fórmula 3 Dallara a Silverstone com a preparació per al retorn a les carreres.

El pilot de 20 anys va ser posat a prova per Carlin, amb el qual va córrer durant tota la seva carrera de júnior. Es va adjudicar els títols de Fórmula 4 britànica en 2015 i de Fórmula 3 europea en 2017 amb l’equip, i també va guanyar carreres al BRDC de Fórmula 3 britànica i Fórmula 2.

Ha estat la primera vegada que Norris conduia un monoplaça des de les proves de pretemporada de la F1 al febrer, i també la primera vegada que Carlin, la potència dels monoplaces júnior, estava en proves al Regne Unit des del començament del bloqueig nacional causat pel coronavirus.

Per a treballar els músculs del coll abans de tornar a pujar a un cotxe de F1, Norris també té la intenció de passar temps en un kart com molts dels seus contemporanis de F1 i IndyCar. Alex Albon de Red Bull Racing és un altre dels plans per a provar un vell cotxe de F3 abans del primer gran premi de l’any al juliol, i George Russell de Williams també està considerant una prova de conducció en un monoplaça júnior.

A més de Norris, Carlin també estava fent proves per als seus diversos programes de carreres en Silverstone. Va provar dos dels seus nous xassissos Dallara 320, amb l’actual campió britànic de F4 i el fitxatge per al 2020 de Zane Maloney al volant, i va tenir el seu prototip de cotxe esportiu Dallara P217 i els seus cotxes BRDC de F3 en la pista.

Silverstone és propietat del Club de Pilots de Carreres Britànic, mentre que molts dels altres grans circuits britànics són propietat de l’organització MotorSport Vision de Jonathan Palmer. En l’actualitat es poden realitzar proves privades que respecten les pautes de distanciament social (com es mostra a continuació), i es preveu que les carreres tornin al juliol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments