Opel Mokka presentarà el “Pure Panel”, el panell del futur

El nou Mokka serà una plataforma de debut per al futur d’Opel, tal com deixa clar la casa alemanya amb el «panell pur».

El futur d’Opel s’està esculpint dins del grup PSA i sota la batuta de Mark Adams, a més de l’estil exterior, l’interior també rep novetats. Serà un estil “pur”, detallat i centrat en l’essencial. La filosofia creada per al futur és típicament alemanya, és a dir, claredat i expressivitat amb pragmatisme i funcionalitat. Aquesta filosofia s’aplica a l’interior i exterior de la nova generació de Mokka, que oferirà al conductor un “Pure Panel”, un quadre d’instruments totalment digital, amb fort contingut tecnològic, però també simplificat per mostrar la informació més important.

«Amb el nou Mokka, portem als nostres clients el nou concepte» Panell pur «d’Opel. Grans pantalles, perfectament integrades en un format d’informació horitzontal, amb un nombre mínim de controls físics i amb informació digital clara i immediata que, junts, creen una experiència optimitzada. » Així descriu el nou quadre d’instruments Mark Adams, el vicepresident d’Opel per l’estil.

L’estructura del “Pure Panel” d’Opel i les grans pantalles, fan que la majoria de les tecles i controls habituals siguin disponibles. Amb les últimes tecnologies digitals, ofereix la informació més important per al conductor, com ara

per exemple, la gestió de l’energia emmagatzemada a la bateria del Mokka elèctric, sense haver de recórrer a cap tipus d’estímul visual molest. El “Pure Panel” d’Opel Mokka mira el futur dels nous models que la marca alemanya llançarà en el futur.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments