TURISMES: Pepe Oriola firma per l’equip Brutal Fish Racing

Pepe Oriola ha signat amb Brutal Fish Racing per a competir en la temporada 2020 de TCR Europa juntament amb els seus ja confirmats companys d’equip Donen Lloyd i Martin Ryba.

Oriola correrà amb un Honda Civic Type-R TCR, que l’equip ha adquirit recentment a Honda JAS Motorsport.

«Estic encantat d’unir-me al Brutal Fish Racing Team per a TCR Europa i de córrer amb l’Honda Civic Type R», va dir Oriola.

«El calendari i el nivell del campionat és increïble i haig d’agrair a l’equip per la seva confiança en mi. Estic segur que amb Daniel i Martin podem aconseguir el nostre objectiu, que és lluitar pel títol.

«Després de la pandèmia mundial que tots hem passat, estar en un equip i campionat tan professional per al 2020 és un honor. Estic segur que amb la velocitat i l’experiència dels meus companys, combinada amb la meva, tindrem un paquet fort.»

El barceloní és un experimentat corredor de cotxes de turisme, que recentment ha participat en el Campionat de la Xina de Turismes i en el TCR Àsia, acabant tercer en la classificació general, i ha guanyat la carrera de resistència TCR Spa 500 de 2019.

La imagen puede contener: automóvil

«Com vam prometre, aquí estem amb el nostre tercer pilot; i quina fantàstica addició al nostre equip», va dir el propietari de l’equip i el pilot Ryba.

«Estem molt contents de donar la benvinguda a Pepe a la nostra família Brutal Fish. Sabem que és súper ràpid i competitiu, té molta experiència en cotxes TCR i encaixarà molt bé després que ens vam fer bons amics l’any passat.

«Fins i tot amb la pandèmia del virus de la Corona escurçant la temporada, crec que tindrem una molt bona campanya. Amb Pepe i Daniel, estem llestos per a lluitar pels títols dels equips i els pilots.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments