CLASSICS: “El Ral·li Costa Brava 2021 serà especial i emotiu”

El president del Ral·li Classics ha anunciat a través de les xarxes socials que malgrat voler buscar una nova data en el calendari, finalment serà ja en 2021 quan es disputi la 69a edició del Ral·li Costa Brava.

En aquest missatge ha recalcat a més, el seu agraïment exprés a tots els equips que han mostrat la solidaritat i l’afecte després d’haver de cancel·lar a última ara el 68 Ral·li Costa Brava.

“Esperem que tots els equips i les vostres famílies estigueu bé de salut. Per a quan tornin les carreres, us sorprendrem. Potser no ho hem dit massa o no les vegades suficients, i per això avui volem agrair als equips les vostres mostres de solidaritat i afecte, després de la cancel·lació del 68 Ral·li Costa Brava. Gràcies de cor per la vostra comprensió; per a persones així val la pena organitzar grans esdeveniments. RallyClassics ja està treballant en la 69 edició del Ral·li Costa Brava 2021, que serà molt especial i emotiva” va reconèixer Romaní.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments