DTM: «Les mesures sanitàries ens han permès tornar a la pista»

Sheldon Van der Boga, Philipp Eng i Jonathan Aberdein són acreditats amb el 5è, 7è i 9è lloc respectivament al final dels quatre dies de proves realitzades pel DTM en el Nürburgring. Proves molt especials en vista de la situació actual de la salut. Però Bart Mampaey està convençut: tot va sortir bé i és possible que hi hagi més dies de proves en les pròximes setmanes…

Mantenir a tothom sa és el més important i va ser bo veure que aquest concepte de protecció de la salut ens ha retornat a la pista», diu el fill de Julien. Les regles eren fàcils d’implementar i no van interferir amb les nostres proves de cap manera. »

«Ha passat molt de temps des que vam estar en un circuit amb els nostres BMW M4 DTM, així que estic particularment content per tot l’equip que ara puguem tornar. Les proves van ser molt bé; vam donar moltes voltes i ens va anar bé amb el nostre programa. »

«Serà interessant perquè pots veure l’ajustat que està el conjunt. Estem llestos i esperant el començament de la temporada. És genial que tinguem tres caps de setmana de carreres a Bèlgica, i tenir Spa-Francorchamps en el calendari és un punt culminant per a mi. Estem desitjant fer la nostra aparició allí. »

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments