La versió limitada de l’Honda Civic Type R es ven en quatre minuts

Com a demostració de la gran gana que encara tenen els models esportius, la versió limitada de l’Honda Civic Type R es va esgotar en només quatre minuts al Canadà.

Actualitzada per a l’any 2020, la versió esportiva japonesa comptarà amb una variant encara més extrema, especialment pel que fa al pes, proposant així una postura encara més dura, mantenint el motor 2.0 VTEC Turbo amb una potència de 320 CV i caixa de canvis manual de sis velocitats, amb tracció al davant.

I, segons els darrers indicadors, l’èxit d’aquesta versió sembla estar garantit des del primer moment: les 100 unitats reservades al mercat canadenc han volat en només quatre minuts, tot i que encara no hi ha un preu fixat i amb un dipòsit de 1000 dòlars canadencs en el moment de fer la reserva.

Entre les característiques específiques d’aquest model es troben les rodes BBS de 20 polzades ‘rodades’ en pneumàtics Michelin Cup 2 dissenyats per millorar el rendiment a la pista. La suspensió i la calibració optimitzades de l’adreça ofereixen un major control. Té un color exclusiu “Yellow Sunlight”, al qual se li afegeix un logotip de crom enfosquit a la part posterior i un sostre i uns miralls pintats de negre brillant per a un major contrast.

A l’interior, l’edició limitada Civic Type R també té notes específiques, com ara els seients d’estil ‘bacquet’ en vermell i el volant amb Alcantara en vermell, amb una placa amb el número de producció del cotxe.

A continuació, es van retirar diverses parts per reduir el pes, un total de 47 kg menys en comparació amb la versió base: es van retirar els materials insonoritzants del sostre, els para-xocs davanters i el tauler de taula, el mateix encara s’aplica als sistemes d’entreteniment i aire. condicionament Tot i així, compromès amb la funcionalitat diària, manté els seients posteriors.

El vicepresident de vendes i màrqueting de Honda, Steve Hui, va explicar al lloc web d’Automobile News Canada que l’èxit de les vendes en línia de l’edició limitada Type R es deu a la seva base de fans. Si Canadà i Europa només tindran dret a 100 unitats cadascuna, el mercat nord-americà tindrà una assignació molt més gran: 600 unitats.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share