Quan podràs encomanar un Volkswagen ID.3?

La companyia automobilística Volkswagen admetrà comandes a Espanya del seu model elèctric ID.3 a partir de juliol, mentre que no serà fins a finals d’estiu quan els clients comencin a rebre les primeres unitats del vehicle.


Així ho han assenyalat a Europa Press fonts de la marca alemanya, que ha anunciat que oferirà en la majoria dels països europeus l’opció de sol·licitar unes 30.000 unitats del ID.3, que estaran disponibles en aquesta edició limitada d’inici de comercialització.

«L’ofensiva elèctrica a gran escala de la marca Volkswagen està literalment sortint a la carretera amb l’ID.3. Aquest automòbil subratlla la nostra missió de proporcionar mobilitat local sense emissions per a l’ús diari i assequible per a tots», ha indicat el director d’Operacions de la companyia, Ralf Brandstätter.


En aquest sentit, Volkswagen ha explicat que els clients del ID.3 que pretenguin sol·licitar ja el model poden triar entre rebre’l al setembre i actualitzar dues funcions digitals de l’Imatge del ID.3 elèctric de Volkswagen.

«Els últims mesos treballant en les difícils condicions de la pandèmia han estat un gran desafiament per a tot l’equip ID.3. Això fa que l’imminent llançament al mercat sigui encara més important», ha subratllat el responsable de Mobilitat Elèctrica de Volkswagen, Thomas Ulbrich.


Amb una autonomia de fins a 550 quilòmetres sense emissions, el model estarà disponible en aquesta edició limitada de llançament amb tres versions diferents, amb un preu que parteix de menys de 40.000 euros a Alemanya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments