Nou Ë-SpaceToure 100% elèctrica

Com a marca precursora en matèria de monovolums i vehicles polivalents, Citroën té una àmplia experiència a desenvolupar automòbils versàtils, espaiosos i confortables.

La Marca torna a demostrar-ho en la seva estratègia «Ëlectric for All», en presentar la versió 100% elèctrica del vehicle polivalent compacte SpaceTourer.
Ë-SpaceTourer amplia les qualitats del SpaceTourer amb:

  • La possibilitat de triar entre 2 nivells d’autonomia, depenent de la potència de la bateria (50 kWh/230 Km o 75 kWh/330 Km en cicle d’homologació WLTP) i una gran facilitat de recàrrega.
  • El plaer de conducció de la tecnologia elèctrica i la llibertat d’accés a zones restringides.
  • Major confort gràcies a l’absència de sorolls i vibracions i una gran fluïdesa de moviment.
  • Amb tots els avantatges del SpaceTourer:
  • Gamma amb 3 talles (XS: 4,60 m – M: 4,95 m – XL: 5,30 m), possibilitats de configuració interior que permet acollir fins a 9 persones i una arquitectura eficient al servei de l’espai a bord, els buits portaobjectes, l’esperit pràctic i la maniobrabilitat.
  • 15 tecnologies per a una vida més fàcil i segura: portes laterals lliscants mans lliures, Top Rear Vision, Activi Safety Brake, Head Up Display, etc…
  • 1,90 m d’altura, que asseguren un accés senzill als pàrquings.
  • Disseny modern i ple de caràcter amb la signatura del logo ë.
  • 4 acabats disponibles. Feel i Shine per a particulars, Business i Business Lounge per a professionals.

El Nou ë-SpaceTourer compta amb una bateria d’ions de liti, la tecnologia amb major grau de maduresa del mercat. La plataforma EMP2 permet implantar la bateria sota el sòl, mantenint tota l’habitabilitat i la vocació pràctica del SpaceTourer. La bateria emmagatzema i proporciona l’energia necessària per al funcionament del motor elèctric, la calefacció i l’aire condicionat. El seu nivell de càrrega està representat per un indicador i un testimoni de reserva en el quadre d’instruments.

Aquesta bateria té una garantia de 8 anys o 160.000 Km per a un 70% de la seva capacitat de càrrega (amb certificat de capacitat de la bateria després de cada revisió).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments