CERA / CERT: Ja hi ha calendari oficial per aquest 2020, el RallyRACC inalterable

La Comissió Delegada aprova les modificacions al calendari esportiu nacional 2020

La Comissió Delegada de la RFEDA ha aprovat aquest matí per majoria absoluta les modificacions aplicades al calendari esportiu nacional després de la crisi del COVID-19, que ha provocat variacions en tots els campionats, copes i trofeus d’Espanya 2020. Durant les últimes setmanes, totes les comissions esportives de l’entitat han presentat les propostes de calendari i de modificacions reglamentàries per a cada campionat d’Espanya, d’acord amb el nou escenari que deixa la pandèmia del COVID-19.

La publicació del calendari 2020, amb les modificacions ja incloses, permetrà a tots els esportistes, equips, marques, organitzadors i altres agents implicats en el nostre esport planificar la volta a la competició, la primera cita de la qual serà el mes vinent de juliol.

Manuel Aviñó, president de la RFEDA, ha volgut fer un reconeixement especial al treball desenvolupat per les comissions esportives durant l’Estat d’Alarma:

L’objectiu era oferir un calendari el més assenyat i equilibrat possible, tenint en compte els mesos disponibles per a celebrar carreres en aquest 2020 i atesa la realitat dels organitzadors i dels esportistes. I, per descomptat, molt pendents en tot moment de les indicacions de les autoritats sanitàries i de l’evolució de la pandèmia”, assenyalava el president després de la reunió, celebrada de manera mixta (presencial i telemàtica) en la seu federativa.

En aquesta mateixa línia, Manuel Aviñó ha mostrat el seu total agraïment als integrants del Grup de Treball per a la Tornada a la Competició de la RFEDA, que, en un temps rècord van dissenyar el protocol sanitari sectorial, que haurà d’aplicar-se en les diferents proves d’àmbit nacional, de la mà dels clubs organitzadors.

Des de la RFEDA es recorda la importància d’extremar al màxim les precaucions sanitàries i d’higiene per a garantir en tot moment la seguretat de les persones que participin en les diferents proves del calendari nacional. La labor dels organitzadors serà fonamental en aquest sentit, com també ho serà la responsabilitat particular de cada esportista, de cada oficial, cada periodista o cada afeccionat que es desplaci a les carreres, en el cas que això sigui possible.

Al llarg de la present setmana es publicaran les diferents modificacions reglamentàries aprovades per la Comissió Delegada.

Calendari: Clica aquí

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments