FÓRMULA 1: Bahrain podria utilitzar l’anella “oval” per al seu segon Gran Premi

Després de les declaracions de Ross Brawn que la F1 podria utilitzar el traçat extern del circuit de Sakhir per a un segon Gran Premi a Bahrain, la FIA i el seu director de carreres Michael Masi han confirmat que això era possible.

Brawn havia descrit el circuit com un oval, en el sentit estricte que els cotxes de F1 no prendrien cap corba dins del recinte, com és el cas als Estats Units en diversos circuits.

“Des del punt de vista regulador, no hi ha res que ho impedeixi“, va dir Masi a Speedcafe, qui va revelar que tots els traçats del circuit de Bahrain tenen l’aprovació del grau 1 de la FIA necessària per a albergar la F1. No és el cas de Silverstone, que només ha homologat el circuit dels Grans Premis.

“Desafortunadament, no teníem tals opcions per a Àustria o Silverstone. Però si hi ha altres esdeveniments com Bahrain que ofereixen això, que es veu com una altra manera d’arribar a un acord, per què no?”

Amb 3.543 km de longitud, la pista exterior de Bahrain seria el segon circuit més curt després de Mònaco, i es necessitarien 87 voltes per a aconseguir la distància de carrera de 305 km. Només hi ha 78 voltes a Mònaco, ja que el Gran Premi és l’únic que és més curt en distància, a causa del traçat sinuós del Principat.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share