TURISMES: Hyundai segueix apostant pel talent jove per aquest 2020

Hyundai va presentar els pilots que formaran part del seu programa junior per a la temporada 2020.

Luca Engstler va ser el protagonista del programa l’any passat, després d’haver guanyat un lloc al WTCR. Aquest any les apostes de la marca ja són conegudes. Els quatre pilots rebran suport dels enginyers de Hyundai durant l’any, així com guia dels quatre pilots Hyundai WTCR, amb l’objectiu final d’ajudar el quartet en el seu intent de pujar l’escala del motor.

Les opcions d’aquest any són els germans Andreas i Jessica Bäckman, Dániel Nagy (que competirà a TCR Europa) i Will Brown campió a TCR Austràlia (que defensarà el seu títol).

«Després de només un any, el programa Junior Driver de Hyundai Motorsport Customer Racing ja ha demostrat ser una part valuosa de la nostra estratègia per donar suport als equips de clients de Hyundai», va dir Andrew Johns, líder de les operacions del client. «Després d’una temporada molt forta com a part de la iniciativa, Luca Engstler ha pogut fer el pas cap a la WTCR aquest any».

«Amb la qualitat dels seleccionats per a aquesta temporada, crec que tots tenen la capacitat de competir al màxim nivell. Amb el suport dels enginyers del departament de curses per als clients i l’orientació dels conductors actuals de la WTCR, estic segur que podem afegir més casos d’èxit al programa. «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments