CERA: La Peugeot Rally Cup Ibèrica començarà a finals d’agost

La Peugeot Rally Cup Ibèrica s’iniciarà a l’agost, al Rally Alto Tâmega (28/29/30 d’agost), la quarta cursa del Campionat de Ral·lis de Portugal.

Els cotxes estan homologats l’1 de juliol, hauríem de veure alguns d’ells a Castelo Branco que competeixen fora del trofeu. Com és sabut, es mantindran els premis i el “premi final dels somnis”. La novetat més gran és el nou Ral·li Peugeot 208 4. El premi final, ni més ni menys que un programa oficial, a Portugal o Espanya, als controls d’un Citroën C3 R5:

“Es tracta d’un reforç molt important de la inversió per part de la Group PSA i, alhora, el reconeixement de la vigència d’aquesta iniciativa de manifestació ibèrica, que fins fa dos anys no existia. També és un objectiu que sempre perseguim. Aquest premi es tradueix en un missatge clar que sempre hem volgut transmetre als nostres clients a la competició, que tenim una estratègia sostinguda i ben definida per ajudar-los a assolir el màxim nivell de l’esport, a partir del 208 Ral·li 4 al nivell de trofeu. (de la categoria «Rally 4»), seguit del programa amb un model per al grup «Rally 2″, un pas abans a la categoria superior del WRC, els Rally 1», va dir recentment José Pedro Fontes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments