Nou Citroën Ë-C4 100% ëlèctric i nou C4

ES REVELA LA BERLINA CITROËN DE NOVA GENERACIÓ !

  • Citroën continua la seva ofensiva elèctrica en 2020 en el territori de les berlines compactes en presentar les primeres imatges del Nou ë-C4: 100% ëlèctric i el Nou C4.
  • Una berlina compacta totalment nova i de nova generació que revoluciona els codis del segment i afegeix tota la identitat de Citroën amb:
  • L’elecció de l’energia: 100% elèctrica, gasolina o dièsel.
  • La força del concepte: una silueta jugant amb diversos codis automobilístics, que marca una nova etapa en l’estil Citroën.
  • Confort a bord: tots els avantatges del programa Citroën Advanced Comfort®, amplificat pel ë-Confort de la versió elèctrica.
  • Dignes hereus d’una línia de berlines, inclòs el GS que celebra el seu 50 aniversari, el Nou ë-C4 – 100% elèctric i el Nou C4 es presentaran el 30 de juny i protagonitzaran l’actualitat en la segona meitat de 2020

EN EL COR DEL SEGMENT DE LES BERLINES COMPACTES

Després de la seva ofensiva en el territori SUV marcada pels reeixits llançaments del SUV C3 Aircross i el SUV C5 Aircross (respectivament, 300.000 i 200.000 vendes des dels seus llançaments a fins de 2017), Citroën s’està preparant per a una nova etapa important amb el seu retorn al mercat de les berlines. Les berlines compactes exerceixen un paper important en el mercat europeu, representant en 2019 gairebé el 28% de les vendes en el segment C. El Nou ë-C4: 100% elèctric i el Nou C4 compleixen tots els requisits d’aquest segment al mateix temps que proposen un concepte modern amb personalitat i adaptat al món d’avui. 100% elèctrica, de gasolina o dièsel, és la berlina compacta de nova generació de Citroën, inspirada en les persones i la seva forma viure l’automòbil, amb totes les qualitats per a sacsejar un segment que ha de reinventar-se.

A LLIURE ELECCIÓ DE CADA PERSONA: 100% ELÈCTRIC, GASOLINA O DIÈSEL

El Nou ë-C4: 100% ëlèctric i el nou C4, són el mateix automòbil modern i tecnològic que s’ofereix en 3 energies diferents: 100% ëlèctric, gasolina o dièsel per a permetre a cada persona triar el motor eficient i eficaç que millor s’adapti les seves necessitats. El Nou ë-C4: 100% ëlèctric és la cinquena mostra de l’estratègia d’electrificació de Citroën, després del SUV híbrid C5 Aircross, Ami, ë-Jumpy i ë-SpaceTourer.

UNA PERSONALITAT INNOVADORA I UN ESTIL CONFIRMAT

El Nou ë-C4: 100% ëléctrico i el nou C4, són un nou concepte en el cor del seu segment, amb una identitat única i atrevida. Amb una postura elevada i confirmada la seva silueta aconsegueix combinar l’elegància i el dinamisme d’una berlina mentre adopta subtilment uns certs codis dels SUV aconseguint major força i caràcter. Aerodinàmica i fluida, té els marcadors de la identitat de Citroën al mateix temps que aporta una nova expressió d’estil a la gamma. El seu interior càlid i tecnològic expressa instantàniament benestar, confort i modernitat.

UNA NOVA EXPRESSIÓ DEL PROGRAMA CITROËN ADVANCED COMFORT®

Encarnant perfectament el programa Citroën Advanced Comfort®, el Nou ë-C4 – 100% ëléctrico i el Nou C4 fan un pas més en el confort, un confort modern i global aplicat en tots els camps: el confort de conducció garantit per la Suspensió d’Amortidors Progressius Hidràulics® i els seients Advanced Comfort ; el confort de vida que brinda la seva habitabilitat i els seus aspectes pràctics a bord, inclosa una nova innovació per al passatger que es revelarà en la seva presentació en exclusiva mundial; el confort mental gràcies a un ambient interior relaxant i lluminós; el confort d’ús gràcies als beneficis de les tecnologies i ajudes quotidianes. Qualitats amplificades pel ë-Confort del nou ë-C4: 100% ëléctrico: funcionament silenciós, suavitat, sensacions de conducció.

UN PATRIMONI DE BERLINES COMPACTES

Citroën i les berlines compactes: una saga reeixida des del primer C4 de 1928. Una història de la qual forma part el GS, triat cotxe de l’any a Europa en 1971, i que celebra el seu 50 aniversari enguany. Una línia d’automòbils coneguda per la seva personalitat, confort i comportament en carretera al llarg de dècades: C4-1928,
Ami 6 / Ami 8, GS / GSA, ZX, BX, Xsara, C4-2004, C4-2010 i C4 Cactus

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share