TURISMES: Recompensa per als pilots privats del WTCR

Els pilots que corren sense el suport financer d’un departament de competició en la WTCR – FIA World Touring Car Cup seran recompensats a partir de 2020.

Eurosport Events, promotor del WTCR, ha llançat el Trofeu WTCR per a reconèixer els assoliments dels pilots que no reben el suport d’un fabricant. Com recompensa comercial, el Trofeu WTCR no serà un títol de la FIA i serà gestionat directament per Eurosport Events.

Encara que el WTCR és una categoria reservada als equips i no als fabricants, alguns pilots es beneficien del suport de les marques d’automòbils. Per aquesta temporada del WTCR, els pilots independents podran optar al Trofeu WTCR, que reviu l’esperit del Trofeu WTCC atorgat als pilots independents en el Campionat Mundial de Turismes de la FIA de 2005 a 2017.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share