ERC: El Barum demana ajuda econòmica als aficionats

Miroslav Regner ha estat involucrat en l’organització del Ral·li Txec Barum Zlín durant 46 anys. Explica per què necessita suport extra per a l’històric 50 aniversari.

“Hem estat pensant intensament si fer aquest pas. Per a dir-ho amb franquesa: ‘No podem fer-ho sense tu’. Hem arribat a un punt d’inflexió, quan hem de decidir si som capaços de dur a terme el 50 aniversari del Ral·li Txec de Barum Zlín enguany com estava previst o ho posposem fins al 2021. El temps corre ràpid. A la fi d’aquest mes hem de prendre la decisió final de llançar la fase de preparació més intensiva i exigent cap a agost de 2020 o deixar-la per a l’any següent. Així que només queda una setmana i l’última oportunitat, com salvar la situació, està ara en vostès, els nostres fans i espectadors del Barum Ral·li.

“Per a l’edició del 50 aniversari del Barum Ral·li, originalment vam planejar molts esdeveniments especials i atraccions per a fer aquest ral·li extraordinari i inoblidable. Però només unes poques setmanes amb el coronavirus van ser suficients per a canviar els plans completament. El Barum Ral·li està ara lluitant per la seva vida futura. Des del punt de vista esportiu la pròxima edició podria ser veritablement especial – en el WRC els esdeveniments estan sent cancel·lats l’un per l’altre i molts pilots es pregunten diàriament si poden competir en l’ERC, perquè aquesta sèrie és un dels pocs campionats internacionals que ja han estabilitzat el seu calendari malgrat diversos arranjaments necessaris amb el coronavirus.

“Lamentablement, aquesta pandèmia també va afectar profundament l’economia del nostre ral·li i a molts dels seus socis. Per tant, la nostra última oportunitat és recórrer a vostès, aficionats al ral·li. Sou vosaltres els que any rere any cregueu el gran ambient de les etapes, en la super especial de la ciutat, al parc de servei o en les cerimònies de sortida i arribada. Vostès són l’espècia del Ral·li Barum, així que fins i tot quan va esclatar la pandèmia no pensem ni un sol minut a córrer el ral·li sense la seva assistència. Però ara mateix, necessitem la teva ajuda i pots determinar el futur del Barum Ral·li. Actualment falten 140.000 euros per a complir amb el pressupost i només hi ha un temps limitat per a reunir aquesta suma. No obstant això, encara creiem que podem salvar l’edició 2020 del Barum Ral·li.

“Per tant, els demanem amablement a vostès, els nostres fans del Barum Ral·li, amants de l’esport del motor, equips de competició, ciutadans locals als quals els agraden els cotxes ràpids, empreses i homes de negocis que donin suport a la carrera del 50 aniversari del Barum Czech Ral·li Zlín, ja sigui que se celebri a l’agost de 2020 o l’any que ve, quan la situació general podria ser més optimista”.

Per a tots aquells que puguin fer una donació, si us plau vegin els detalls a continuació:

IBAN: CZ28 0800 0000 0058 8676 1329
BIC (SWIFT): GIBACZPX

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share