FÓRMULA 1: El Panthera Team Àsia continua preparant-se

Encara que la F1 es preocupa principalment pel futur dels seus equips actuals i no espera donar la benvinguda a cap equip nou fins a 2022 o 2023, el Panthera Team Àsia continua preparant-se per a una arribada.

El director del projecte, Benjamí Durand, se sent més confiat després de la introducció dels topalls pressupostaris.

«Qualsevol cosa que vagi en la direcció de reduir els costos és només positiu», va dir Durand en el Gran Premi 24/7.

«Les decisions que s’han pres, i els debats en curs sobre noves reduccions de costos, al mateix temps que promouen l’estabilitat del campionat, envien un senyal positiu als inversors. Això alleuja les seves preocupacions sobre el futur de la Fórmula Un».

També destaca la regla que permet les parts de codi obert, especialment les que no estan relacionades amb el rendiment:

«Totes aquestes mesures són passos significatius cap endavant, i en el nostre model de negoci, les parts de codi obert són una cosa que tindrà un gran impacte».

«Aconseguir els equips actuals tècnicament serà difícil i ens ajudarà a centrar-nos en les parts més competitives del cotxe i estalviar recursos en les parts no crítiques. La FIA i la F1 han començat a introduir l’estandardització de les parts no crítiques, i continuar en aquesta direcció estalviaria recursos.

Quant al Panthera Team Àsia en aquest moment, Durand admet que la crisi ha posat el projecte en suspens:

«És massa aviat per a anunciar alguna cosa. En els últims mesos ens hem concentrat en la consolidació del projecte, que s’ha vist afectat com qualsevol altre en la F1 per la situació econòmica i sanitària».

«Estem en contínues discussions amb tots els accionistes de la F1 però hem d’esperar que s’assenti la situació per a tenir una idea més clara del calendari de la F1. La carrera es reprendrà, es posaran en marxa les noves regles, se signaran els nous acords de la Concordia, abans de seguir endavant. Durant aquest període volem mantenir als nostres accionistes motivats i atreure a altres nous per a reforçar el nostre suport».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments