Volkswagen presenta al món la nova gamma Arteon

L’Arteon és el Gran Turisme de Volkswagen, un model d’avantguarda i versàtil, eficient i ple d’energia.

En la seva presentació mundial, Volkswagen amplia la gamma Arteon amb una segona versió: el nou Arteon Shooting Brake, un cinc portes esportiu i progressista. Una declaració de disseny. El nou model es llançarà en tota Europa durant el segon semestre. Ralf Brandstätter, director d’Operacions i director executiu electe de la marca Volkswagen Turismes, comenta:

“L’Arteon Shooting Brake ofereix espai addicional per a la vida durant la conducció. S’ha dissenyat per a tots aquells conductors que aprecien tant un estil individual i la innovació tecnològica com una funcionalitat òptima i gran versatilitat”. Mai abans ha existit un Volkswagen semblant. Klaus Zyciora, cap de disseny del Grup Volkswagen, comenta: “En el Arteon Shooting Brake, la dinàmica progressiva d’un Gran Turisme es fusiona amb el concepte multivariable d’un Variant, reinterpretat i amb una expressivitat destacada”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share