CERA: La Peugeot Ral·li Cup Ibèrica ja té nou calendari

Els títols de la PEUGEOT RAL·LI CUP IBÈRICA 2020 es decidiran en 4 proves

  • La pandèmia provocada pel Covid-19 ha obligat a reestructurar la tercera edició corresponent a la PEUGEOT RAL·LI CUP IBÈRICA, el certamen monomarca gestionat per Sports & You, el calendari del qual 2020 constarà, finalment, de quatre cites repartides entre Espanya i Portugal, on debutarà en competició el nou Peugeot 208 Ral·li 4.
  • L’organització de la PEUGEOT RAL·LI CUP IBÈRICA ha rebut un suport significatiu per part dels equips, la qual cosa reflecteix la qualitat d’aquesta reeixida fórmula de promoció de nous pilots en la disciplina dels rallies.
  • La primera prova de l’any se celebrarà a la fi d’agost, i iniciarà la lluita per l’atractiu premi final que rebrà el campió d’aquesta tercera edició: un programa oficial per a competir, o bé a Espanya o a Portugal, al volant d’un vehicle de la categoria R5 durant la temporada 2021.

Seguint detalladament l’evolució de la situació sanitària, Peugeot España, Peugeot Portugal i Sports & You han prosseguit els preparatius per a donar el banderazo de sortida, sobre la base de les circumstàncies, a la tercera temporada de la PEUGEOT RAL·LI CUP IBÈRICA. D’acord amb les autoritzacions publicades per les federacions automobilístiques de tots dos països, encaminades a reprendre gradualment la competició, aquesta nova edició de la copa organitzada per Peugeot España i Peugeot Portugal arrencarà a la fi d’agost, en el Rali do Alt Tâmega.

“Evidentment, és una satisfacció que puguin tornar els esdeveniments esportius i els campionats, amb tots els actors involucrats en ells sent conscients dels condicionants d’aquesta volta a la competició, i del respecte necessari als protocols de protecció de la salut pública. Això ens permetrà iniciar, a la fi d’agost, la PEUGEOT RAL·LI CUP IBÈRICA 2020. Hem hagut de reconfigurar el treball que ja havíem fet amb els preparatius de la copa, l’estrena de la qual estava previst inicialment per al Vodafone Ral·li de Portugal, cita del WRC on anàvem a estrenar a nivell mundial el Peugeot 208 Ral·li 4. Però ara, si tots respectem les mesures que s’han d’implementar, podem albirar de nou una temporada de rallies renovada per a 2020, amb l’estrena del prometedor 208 Ral·li 4. El substitut del 208 R2 que va protagonitzar les dues primeres edicions de la nostra copa ibèrica”, assenyala Hélène Bouteleu, Directora de Peugeot per a Espanya i Portugal.

Entre les novetats d’enguany destaca el calendari, més avaluat per les circumstàncies respecte a la seva estructura habitual de sis proves:

“Tindrem quatre ral·lis, i, donada la disponibilitat de les proves, la copa es disputarà, exclusivament, sobre asfalt, en contraposició a l’equilibri entre aquesta superfície i la terra vigent les dues últimes temporades”, afirma José Pedro Fontes, responsable de Sports & You. “Iniciarem el campionat enlaire Tâmega, dirigint-nos després a competir a Astúries. Tornarem a continuació a Portugal, a la zona de Marinha Gran, i tancarem el calendari a Catalunya”

CALENDARI DE LA PEUGEOT RALLY CUP IBÉRICA 2020

28 a 30 agostRali do Alto TâmegaAsfaltPortugal
10 a 12 setembreRally Princesa de Asturias – Ciudad de OviedoAsfaltEspanya
9 a 10 octubreRallye Vidreiro Centro De Portugal
Marinha Grande
AsfaltPortugal
24 a 25 octubreRACC CatalunyaAsfaltEspanya

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments