Skoda Enyaq iV continua en test i utilitza la base del VW ID.4

La casa txeca tindrà un SUV elèctric en fase de proves, anomenat Enyaq i que no amaga la seva base, la Volkswagen ID.4.

El model “recollit” als Alps, encara presentava un fort camuflatge, però encara revela la seva base, la VW ID.4. De fet, el cotxe sembla una bona còpia, tot i que sabem que hi haurà diferències a la part davantera i posterior del Enyaq. De fet, a les imatges són visibles els fars més estrets, l’aire s’introdueix per refredar els frens, a la part posterior la tapa d’arrencada té un disseny molt net, amb llums posteriors i un “spoiler” situat a la finestra posterior.

Les imatges mostren una línia de cintura alta, un sostre arrodonit i una part posterior posterior més gran que la frontal.

La plataforma és la mateixa que la ID.4, MEB i Enyaq disposaran de versions posteriors i de tracció integral, segons l’ús d’un o dos motors. El model d’entrada tindrà un motor posterior amb 148 CV i una bateria de 55 kWh que ofereix 340 km d’autonomia.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share