WRC: Ogier molt còmode amb el Yaris WRC a Finlàndia

El francès té un avantatge de vuit punts sobre el seu company del Toyota Gazoo Racing, Elfyn Evans, al cap de la classificació. Va provar amb el Yaris durant un dia de test prop de Jämsä la setmana passada en la primera sortida de l’equip des de l’aturada forçada del Coronavirus.

Ogier estava satisfet amb el que va trobar del cotxe que va ser dissenyat i desenvolupat a Finlàndia i ha guanyat les últimes tres edicions del WRC del país en mans de Esapekka Lappi i Ott Tänak.

“En els últims anys vaig pilotar el Fiesta o el Citroën i crec que hem vist que el Yaris va ser el més ràpid en les últimes edicions [del Ral·li de Finlàndia]. Ara ho percebo”, va dir Ogier, que va compartir el test e tres dies amb Evans i Kalle Rovanperä.

La primera passada ha estat estranya. Sincerament, per a aquesta mena de pistes cal estar en el ritme i en la primera em vaig sentir bastant ràpid, però molt ràpidament m’adono del bo que és aquest cotxe aquí. Sents que el cotxe ha estat provat molt en aquestes pistes i és una sensació agradable conduir aquí”, va afegir.

Després d’haver aconseguit dos podis en les tres primeres proves des que es va unir a Toyota a principis d’aquesta temporada, el sis vegades campió del món està ansiós per tornar a la competició.

“Vam tenir un bon començament de temporada. Sembla estrany parlar del començament de la temporada, sembla que fa ja molt temps. Cada dia que fem amb aquest cotxe ens fa sentir més i més còmodes.

“L’últim resultat va ser bo de Mèxic i ara volem seguir endavant amb aquest impuls”, va dir Ogier.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share