FÓRMULA 1: Mercedes canvia de colors per visibilitzar la lluita contra el recisme

La qüestió del racisme continua essent molt present i la F1 està decidida a la lluita contra aquesta xacra. Mercedes ha canviat els seus colors per unir-se a aquesta lluita.

En lloc del gris habitual, Mercedes tindrà el negre com a color predominant al seu W11. L’equip va dir que les protestes del moviment Black Lives Matter dels últims cinc mesos “van mostrar quant necessitem noves mesures i accions en la lluita contra el racisme i totes les formes de discriminació. Com a equip, hem utilitzat les darreres setmanes per escoltar les perspectives dels membres del nostre equip, per aprendre i reflexionar sobre com és la nostra estructura actual i com volem que sigui en el futur “.

L’equip va afirmar que la nova mirada s’emmarca en “una promesa de millorar la diversitat en l’equip i en el nostre esport i un signe del compromís de lluita contra el racisme i la discriminació en totes les seves formes”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share