FÓRMULA 1: Ferrari amb un cotxe nou a Hongria

Ferrari intenta compensar la manca de competitivitat que va veure a les proves de Barcelona i s’espera que faci canvis importants al seu cotxe a Hongria. Fins llavors el cotxe tindrà poques o cap actualització a les dues primeres curses a Àustria.

“La veritat és que els resultats de les proves ens van portar a un canvi significatiu de direcció en termes de desenvolupament, especialment en el component aerodinàmic”, va dir Mattia Binotto.

“Primer, vam haver d’entendre per què no vam veure els resultats esperats i com a resultat calibrar tot el programa. Hauria estat contraproduent continuar en la direcció que teníem previst, sabent que no hauríem assolit els nostres objectius. Així que vam decidir crear un programa nou que es fixés en el cotxe en general, sabent que no tot estaria preparat per a la primera carrera. “

“El nostre objectiu és presentar actualitzacions per a la tercera cursa del 19 de juliol a Hungaroring. A més, a més del desenvolupament actual del cotxe, en les darreres setmanes hem treballat molt per analitzar el seu comportament, amb treballs de simulació i amb l’ajuda dels nostres conductors. Sabem que, de moment, no tenim el paquet més ràpid ”, va dir. “Ho sabíem abans d’anar a Melbourne i això no ha canviat.

“Dit això, el circuit de Spielberg té característiques diferents de Montmeló i les temperatures seran molt per sobre de les del febrer. A Àustria, hem d’intentar aprofitar al màxim les oportunitats i, a Hongria, amb la nova etapa de desenvolupament que estem treballant, podrem veure on ens trobem realment, comparant-nos amb els altres, tenint en compte els desenvolupaments que els nostres propis competidors hauran aportat. ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share