WEC: Le Mans 2020 amb espectadors

Les 24 hores de Le Mans d’enguany estaran obertes als espectadors que ja hagin comprat una entrada.

Els afeccionats que hagin reservat seients de tribuna, càmping, aparcament o hospitalitat per a la ronda del Campionat Mundial de Resistència – que ara se celebra el 19-20 de setembre – també podran comprar una entrada general corresponent.

L’esdeveniment també estarà obert als membres de l’organització de l’Automòbil Club de l’Ouest, que dirigeix la carrera i promociona el WEC, dins del nombre de seients disponibles.

La venda d’entrades es va suspendre el dilluns d’aquesta setmana a causa de la crisi sanitària mundial del coronavirus, a l’espera de nous anuncis del govern francès.

La declaració de la ACO no va donar una xifra de quants espectadors espera ara per a un esdeveniment que té una assistència anual de més de 250.000 per al seu tradicional interval de calendari de mitjan juny.

El president de la ACO, Pierre Fillon, va dir:

“En les 24 hores de Le Mans d’enguany, la solidaritat i la responsabilitat seran més que meres paraules.

“La responsabilitat és un dels nostres principis fundacionals. Per tant, estem segurs que els nostres fidels espectadors entendran la nostra posició i donaran suport a la nostra decisió.

“Enguany no trencarem cap rècord d’assistència, però tota la màgia de la carrera romandrà intacta i l’experiència de l’espectador -en la pista o a la distància- continuarà sent de primera classe”.

A principis d’aquest mes el ACO va anunciar un horari revisat i condensat per a la setmana de carreres de les 24 Hores.

Els entrenaments i les classificacions tindran lloc el dijous i el divendres en lloc dels tradicionals dimecres i dijous.

Els entrenaments començaran a les 10:00 hores del dijous, amb la primera qualificació a les 17:15 hores. Els sis cotxes més ràpids de cadascuna de les sis classes del WEC passaran a la nova sessió de Hyperpole, que està fixada per a les 11:30hrs del divendres després d’una última sessió de pràctiques d’una hora.

També s’ha anunciat el calendari de carreres de suport. La primera de les dues carreres del camí a Le Mans per a les màquines LMP3 i GT3 començarà a les 14:15hrs el divendres, amb la segona carrera a les 11:30hrs el dissabte. Aquesta serà precedida per una carrera de la Copa Porsche Carrera a les 0915hrs del diumenge.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share