FÓRMULA E: Abt pilot de NIO 333 per aquest final de temporada

Daniel Abt podrà concloure la temporada de Fórmula E, ja que va ser escollit per NIO 333 per substituir a Ma Qing Hua a les rondes previstes per a Agost a Berlín.

El pilot alemany s’havia quedat fora de lloc a Audi Abt després de la polèmica en un dels esdeveniments de la Formula E Race a Home Challenge, mentre que el seu rival xinès no es pot moure a causa de les restriccions associades a la pandèmia.

Amb Ma Qing Hua fora, NIO 333 va haver de buscar un substitut i apostar per un pilot amb experiència: Abt, un dels pocs que ha estat a la pista des de la temporada inaugural. El pilot també podrà competir a casa, ja que és d’Alemanya. Vincent Wang, director executiu de NIO 333, va comentar l’arribada d’abt citada pel lloc oficial de Fórmula E:

Quan se’m va presentar la possibilitat de signar amb Daniel, era una perspectiva emocionant. Com diu tothom d’Occident, un prodigi que torna és més valuós que l’or! Vam decidir donar l’oportunitat a Daniel de tornar-lo i el vam acollir amb els braços oberts. Esperem que l’heroi de la casa redobli els nostres esforços per acabar amb aquesta temporada extraordinària ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments