WEC: Farfus torna amb Aston Martin pel final de temporada 2020

El pilot de fàbrica de BMW, Augusto Farfus, tornarà al Campionat Mundial de Resistència i a les 24 hores de Le Mans amb Aston Martin.

El brasiler, que va participar en totes dues edicions de Le Mans en la supertemporada 2018/19 del WEC amb BMW, ha estat contractat per a conduir el GTE Am del fabricador britànic en els tres últims esdeveniments de la sèrie 2019/20 pel pilot titular, Paul Dalla Llana.

Farfus compartirà l’Aston Martin Vantage GTE #98 amb Dalla Llana i Ross Gunn a Spa a l’agost, a Le Mans el 19/20 de setembre i després la final de Bahrain al novembre.

Reemplaçarà al veterà pilot de Aston Martin Racing Darren Turner, qui se centrarà en el desenvolupament del cotxe de carretera Valkyrie de la marca durant la resta de l’any.

Farfus també competirà en la segona ronda de la European Le Mans Sèries a Spa el 9 d’agost, una setmana abans de l’esdeveniment del WEC en la pista belga, juntament amb Dalla Llana i Mathias Lauda, que va conduir el cotxe #98 en el WEC en 2015-2018/19.

Dalla Llana, campió del WEC GTE Am en 2017 amb Lauda i Pedro Lamy, va dir:

«He estat amic d’Augusto durant molt de temps, i hem volgut córrer junts durant un temps, però és només ara que un descans en el seu programa ens ha permès fer això».

John Gaw, director general del Aston Martin Racing, va afegir:

«Paul ha triat reclutar a Augusto Farfus per a córrer amb ell i estem desitjant donar-li la benvinguda a l’equip».

El programa principal de Farfus amb BMW aquesta temporada és competir amb l’equip Walkenhorst en l’Intercontinental GT Challenge.

Le Mans enguany serà el seu cinquè assalt a la carrera francesa.

El participant regular del Aston GTE Am WEC correrà en les dues primeres rondes del ELMS 2020.

Dalla Llana, que disputarà la primera ronda en Paul Ricard el 19 de juliol amb Gunn i Lauda, va dir:

«He trobat molt a faltar competir en pista, i tenir l’oportunitat de fer més milles de competició en el ELMS és molt emocionant.

«El ELMS presenta un dur desafiament, i les carreres són prou llargues per a provar les nostres habilitats i els nostres sistemes mentre ens preparem per a tornar al WEC».

Aston ha emfatitzat que el tres vegades guanyador de la classe Le Mans, Turner, tornarà a temps complet a la pista de carreres en 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments