FÓRMULA 1: Alonso fitxa per Renault per al 2021

Els rumors dels últims dies ja ho havien predit, però ara és oficial: Fernando Alonso tornà a formar part de la Fórmula 1 el 2021 amb Renault, fent equip amb Esteban Ocon.

Després de dos anys d’absència, el dos cops de campió torna a ocupar el lloc deixat per Daniel Ricciardo a Enstone, on va ser coronat campió mundial el 2005 i el 2006.

Aquesta és la tercera vegada que Alonso representa Renault, després dels passatges entre 2003 i 2006 i entre 2008 i 2009. Ara arriba un projecte que pretén augmentar la competitivitat de Renault en un any de 2021 en què els monoplazas estan congelats des del punt de vista. vista del desenvolupament.

El director gerent de Renault Sport Racing, Cyril Abiteboul, va explicar la contractació d’Alonso de la següent manera:

La signatura de Fernando Alonso forma part del pla del Groupe Renault de continuar el seu compromís amb la F1 i tornar al primer lloc. La seva presència al nostre equip és un actiu formidable a nivell esportiu, però també per a la marca a la qual està molt lligat. La força dels vincles que hi ha entre ell, l’equip i els aficionats la converteixen en l’elecció natural. A més dels èxits passats, és una opció mútua atrevida, així com un projecte de futur. La seva experiència i determinació ens permetrà extreure els millors els uns dels altres per dirigir l’equip cap a l’excel·lència que demana la fórmula 1 moderna. També aportarà al nostre equip, que ha crescut molt ràpid, una cultura de competició i victòries per superar les barreres juntes. Junt amb Esteban, la seva missió serà ajudar a Renault a preparar-se per a la temporada 2022 en les millors condicions possibles ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments