WEC: Nyck de Vries pilot reserva de test de Toyota

Nyck de Vries és l’última contractació de Toyota per al Campionat Mundial d’Endurance (WEC). El campió de Fórmula 2 posarà a prova i reservarà l’equip per a la resta de la temporada actual i també per a la temporada 2021, obrint així una nova possibilitat per a la seva carrera professional.

Amb 25 anys, ja no és la primera vegada que de Vries es posa en contacte amb Toyota: el desembre passat va tenir l’oportunitat de completar 43 voltes al volant del TS050 Hybrid en fer proves a rookies a Bahrain. A la WEC també ha competit a la classe LMP2, mentre que fora d’aquest campionat és el principal pilot de Mercedes en la Fórmula E.

En un comunicat, de Vries, que estarà al capdavant de Toyota aquesta setmana en fer proves a Paul Ricard, va dir:

«Estic molt emocionat de formar part de Toyota i de treballar amb l’equip de nou; És un honor ser seleccionat com a pilot de prova i reserva, així que vull agrair a l’equip aquesta oportunitat. Fer una excursió al TS050 Hybrid a Bahrain va ser una experiència fantàstica. Al mateix temps, vaig pensar que seria de tant en tant, així que és fantàstic saber que tornaré a conduir el cotxe, i encara més emocionant de cara a finals d’aquest any quan comencem a provar el nou LMH. Espero contribuir a un inici amb èxit d’aquesta nova era per a l’equip ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments