Hyundai ofereix fins a 10.000€ de descompte en els seus cotxes elèctrics

Hyundai s’avança al futur i s’anticipa a les necessitats dels seus clients. Per això, per a fer-los més accessible el salt a la mobilitat elèctrica el mes de maig passat va llançar “Full Electric. Full Care”. Es tracta d’un exclusiu paquet de serveis, a través del qual els seus clients poden gaudir del seu Hyundai elèctric amb total tranquil·litat.

Així mateix, si s’acullen al Pla d’ajudes del Govern (MOVES) podran gaudir d’interessants descomptes de fins a 10.110€ si financen.

La gamma elèctrica de Hyundai ofereix als seus clients tres models perquè triïn el que millor s’adapta a les seves necessitats: Kona Elèctric, Ioniq Elèctric i Ioniq híbrid endollable. Amb la compra d’un d’aquests vehicles, podran accedir directament al Pla “Full Electric. Full Care”.

Entre els avantatges que ofereix aquest pla es troba: el punt de recàrrega i instal·lació gratis de sèrie, vehicle de préstec gratuït, el Compromís de Devolució, 8 anys de garantia de bateria d’alt voltatge, 8 anys d’assistència gratuïta en carretera…entre moltes altres.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments