FÓRMULA 1: Lliures 1 del GP d’Estiria 2020, els Racing Point al davant

El Racing Point ha crecut en el GP d’Estiria, amb Sergio Pérez al capdavant del primer entrenament lliure aquest matí. El mexicà va completar la seva volta a 1’0.867, a cent centèsimes de segon per sobre del millor registre de la FP1 de la setmana passada al Red Bull Ring. Max Verstappen (Red Bull) va aconseguir la segona marca a 0,096.

A la fase inicial de la sessió, només uns deu minuts després, es va registrar un temps, amb Carlos Sainz (McLaren) que va completar la primera volta, al qual van incorporar més pilots amb temps en els següents minuts. Alexander Albon, que va experimentar amb algunes novetats a l’ala posterior del Red Bull.

Aproximadament mitja hora més tard i hi havia una bandera vermella, amb Nicholas Latifi (Williams) al cinquè revolt amb problemes. Després de la breu pausa, els pilots tornaven a la pista i els temps han començat a baixar. Pérez va arribar al segon lloc de la taula després que Verstappen registrés la seva referència. El següent en avançar va ser Lewis Hamilton (Mercedes), amb el seu col·lega Valtteri Bottas en segon lloc.

Però, minuts després, al final de la primera hora, Pérez va signar el millor temps de la sessió, i uns deu minuts després Verstappen va ocupar el segon lloc en què va acabar. Bottas ja havia batut Hamilton i va acabar tercer per davant del seu company d’equip. Tots dos van rodar amb pneumàtics mitjans en les millors voltes, a diferència de Pérez i Verstappen.

El top cinc més ràpids el va completar Lance Stroll (Racing Point) a 0,529 del primer lloc. Albon era el sisè. Pel que fa a Ferrari, va tornar a ser una actuació discreta. Sebastian Vettel no era més que el desè i Charles Leclerc el 12è. Jack Aitken (Williams) va debutar a la pràctica lliure amb la 17a marca i Kevin Magnussen no va tenir temps de registre, havent patit problemes a Haas.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments