CIRCUITS: La IndyCar molt interessada en la possible arribada de Ferrari

El propietari de la Sèrie IndyCar de NTT, Roger Penske, diu que la cerca per a signar un nou soci de motors se centra en Ferrari, i només en Ferrari, mentre continuen les converses amb el director de l’equip de la Scuderia Ferrari, Mattia Binotto, perquè el fabricant s’uneixi a la sèrie quan la seva fórmula de motor híbrid V6 de 2,4 litres i doble turbo arribi en 2022.

«El nostre enfocament ha estat en Ferrari», va confirmar Penske. «He estat en contacte directe amb ells, amb Mattia Binotto en els últims dies, responent preguntes. Estan prenent molt de debò aquesta oportunitat. És una àrea en la qual no han competit abans com a equip.

«Aquest és el seu major mercat a tot el món des del punt de vista de la marca, però crec que podria ser una veritable oportunitat per a ells. A més, seria un començament de portar-los a la sèrie IndyCar. «

A través dels llaços que té Penske amb General Motors, Chevrolet va tornar a la competència de IndyCar en 2012 amb Ilmor Engineering, el constructor especialitzat en motors cofundat per Mario Illien, Paul Morgan i Penske. Fona, a través de la seva divisió de carreres Honda Performance Development, ha mantingut una presència constant en IndyCar des que es va unir a la Sèrie CART IndyCar en 1994. Totes dues marques comparteixen les necessitats actuals de subministrament de motors per a la sèrie, i encara que IndyCar té l’esperança de signar el parell a nous acords per al 2022 i més enllà, continua sent necessari afegir un tercer soci de motors.

«Vull arribar fins al final i veure on acabem, però hi ha hagut molt diàleg (de Ferrari) amb la gent de IndyCar», va afegir Penske. «Han fet un viatge a Dallara, així que aquesta no és una discussió ociosa. Ara, tenim ja una resposta? La resposta és no, però tinc aquest objectiu en el meu calendari tots els dies.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments