FÓRMULA 1: Hongria avisa, qui trenqui les normes de seguretat serà multat

Els pilots de la Fórmula 1 i el personal de l’equip ja han estat avisats que arrisquen a ser multats a 15.000 € o fins i tot empresonats si trenquen les estrictes restriccions de tancament imposades pel Gran Premi d’Hongria.

Com a part de l’esforç per limitar la propagació del coronavirus, el govern hongarès ha confirmat que el personal de Fórmula Un, especialment els del Regne Unit i països de fora de la Unió Europea, haurà de ser bloquejat eficaçment.

“Els participants del Regne Unit o d’altres nacionalitats que no siguin de la UE ni de l’EEE no han de deixar el lloc de treball o l’allotjament per cap motiu, tret de viatjar entre les dues ubicacions i per arribar i sortir prèviament a i des de i Hongria. Els ciutadans britànics o d’altres països de la UE o de l’EEE no estan autoritzats a utilitzar transport públic i taxis. Tots els àpats s’han de prendre a les instal·lacions o a l’allotjament i cal passar temps lliure dins dels límits de l’allotjament. L’incompliment d’aquestes restriccions addicionals serà castigat per les autoritats hongareses i pot comportar presons i / o multes fins a uns 15 mil euros ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments