Toyota llança una app de realitat augmentada per a donar a conèixer tots els detalls del nou Toyota Yaris Electric Hybrid

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
  • Toyota Espanya llança una app de realitat augmentada per a donar a conèixer tots els detalls del nou Toyota Yaris Electric Hybrid
  • Amb una tauleta o un telèfon intel·ligent és possible descobrir de manera virtual i a escala 1:1 o 1:5, el nou Yaris Electric Hybrid.


A través de l’app de realitat augmentada es pot realitzar un tour virtual pel nou Yaris Electric Hybrid, modificant nivell d’acabat, color de la carrosseria, llandes d’aliatge… i podent accedir al seu habitacle en una visió 360è.
La realitat augmentada és tendència des de fa uns anys. I com Toyota ha estat i estarà sempre a l’avantguarda en l’ús de les noves tecnologies, ha desenvolupat una nova eina utilitzant la realitat augmentada. A través d’una app compatible amb iOS d’Apple i Android de Google, és possible conèixer detalladament i configurar el nou Toyota Yaris Electric Hybrid, llançat en pre-venda la setmana passada (més informació).

Amb una tauleta o un telèfon intel·ligent, una vegada descarregada d’Apple Store o Play Store, l’app de realitat augmentada del nou Yaris Electric Hybrid permet descobrir el seu habitacle, podent anar triant entre les diverses opcions de nivells d’equipament —Activi Tech, Style i Style Premiere Edition— o els nou colors per a la carrosseria —Negre Atzabeja, Plata, Gris Grafit, Blanco Classic, Blau Okinawa, Blau Cobalt, Blanco Perlado Iceberg, Bronze Oliva i Rojo Tòquio—, als quals s’uneix l’exclusiu bi-to Vermell Coral de l’edició especial de llançament Style Premiere Edition.

el-toyota-rav4-hibrido-estrena-accesorios-originales-de-toyota-custom

A més, és possible comprovar com queden les diferents llandes d’aliatge, en funció de l’acabat seleccionat, i accedir a l’interior per a, en una visió 360è, descobrir com és l’habitacle, quines diferències hi ha entre les diferents tapisseries o com varia el disseny del quadre d’instruments entre les versions Activi Tech i Style / Style Premiere Edition. L’app inclou un accés directe a la pàgina web de Toyota per a poder sol·licitar una oferta comercial.

Existeix una versió encara més avançada de l’app de realitat augmentada del nou Yaris Electric Hybrid, disponible únicament per als assessors comercials de la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota, per al que s’ha distribuït un iPad Pro per totes les instal·lacions del país. Es tracta del complement perfecte per al ‘Yaris Roadshow’, un desplegament que durant 10 setmanes, entre mediats de juliol i mediats de setembre, farà girar fins a 11 unitats del nou Yaris Electric Hybrid per la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota Espanya perquè pugui conèixer-se en persona el que serà gran referent del segment B del mercat espanyol.

Una dels grans avantatges d’utilitzar l’app de realitat augmentada en les instal·lacions de la Xarxa Oficial de Toyota España és que es pot treure el màxim partit a les dues escales de visualització disponibles, 1:1 i 1:5, especialment la primera d’elles, ja que es pot veure el nou Yaris Electric Hybrid a grandària real i al costat de la resta de la gamma de models Toyota.

Aquesta opció fins i tot permet “bussejar” pel seu interior i veure amb tot detall com són els seients i la seva tapisseria, la consola central, el quadre de comandament, el volant, la palanca de canvis, el quadre d’instruments o la part interna de les portes. Per part seva, la manera de visualització a 1:5 permet reproduir el nou Yaris Electric Hybrid sobre una taula, com si d’una maqueta a escala es tractés.

A més, mitjançant l’iPad Pro, els clients podran emportar-se a casa un vídeo de tota la seva experiència amb l’app de realitat augmentada.

Realitat augmentada per a altres models Toyota Electric Hybrid


L’app de realitat augmentada per a Yaris Electric Hybrid complementa a una altra eina de similars característiques que, únicament en les instal·lacions de la Xarxa Oficial de Concessionaris de Toyota España, permet no sols configurar i jugar amb equipament, colors de carrosseria llandes… sinó també veure com funcionen el sistema híbrid elèctric de Toyota o els coixins de seguretat i, per exemple, comprovar la grandària del maleter veient si és possible col·locar en el seu interior un joc de pals de golf.

Una funcionalitat molt útil és poder veure detalladament qualsevol versió i color exterior, independentment que es trobi físicament en el concessionari. A més, ara l’aplicació permet comprovar com queden tots i cadascun dels Accessoris Originals Toyota, comercialitzat a través de Toyota Custom.

Aquesta altra app de realitat augmentada està disponible actualment per a cinc models híbrids elèctrics de Toyota: Corolla Electric Hybrid, Corolla Touring Sports Electric Hybrid, Corolla Seden Electric Hybrid, Toyota C-HR Electric Hybrid i RAV4 Electric Hybrid.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments