WRC: La solució és fer ral·lis sense públic?

Amb la Fórmula 1 a porta tancada, un mal menor, perquè el programa de televisió ha estat bo, ara s’ha sabut que el Ral·li d’Alemanya del 2020 pot estar tancat al públic.

El mateix passa amb el Ral·li d’Estònia, primer any al calendari del WRC és una excel·lent notícia per al país, però també un enorme maldecap per als organitzadors, i per afrontar aquesta situació van decidir limitar el nombre de passis a la venda.

Així, els organitzadors van anunciar que només seran admeses a l’esdeveniment de manera presencial, posant 16.000 passis a la venda a partir de l’agost, els 4.000 restants seran distribuïts entre els equips i l’organització.

Els passis es dividiran en 16 grups de 1.000 amb programes predefinits i diferents per evitar que els espectadors es concentrin. El preu mitjà dels forfets és de 65 euros i es donarà accés a un màxim de cinc especials durant el cap de setmana.

Si has pensat en anar a Estònia per veure la prova, pense’t-ho dues vegades: Els hotels tenen preus desorbitats i la llista de països els viatgers que tenen obligació de fer quarantena durant 14 dies s’actualitza setmanalment.

El Ral·li d’Alemanya també podria tindre limitacions

Com se sap, una de les etapes es realitza a la zona tancada i controlada del camp militar de Baumholder, i en un moment en què l’ADAC, el club organitzador de l’esdeveniment encara no ha donat a conèixer la ruta, és molt probable que l’esdeveniment tingui lloc en aquesta zona. i sense la presència autoritzada d’espectadors.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments