WRC: Ogier una temporada més amb Toyota

Sébastien Ogier romandrà en el Toyota Gazoo Racing la pròxima temporada, estenent la seva carrera en el Campionat Mundial de Ral·lis un any més.

El sis vegades campió, va anunciar que es retiraria a la fi de 2020 al començament d’aquesta temporada. No obstant això, l’actual programa interromput pel coronavirus li ha portat a afegir un altre any al seu contracte d’una sola temporada per a conduir un Yaris WRC; encara que la pròrroga no està confirmada, es creu que és una formalitat.

El director de l’equip Toyota, Tommi Mäkinen

«Hem parlat i ell ha dit que li agradaria continuar amb nosaltres un any més. No tenim res en contra d’aquesta idea, per descomptat, és un dels millors pilots que hem tingut, i és absolutament un bon mestre per als joves pilots». Sí, per descomptat, ens agradaria molt mantenir-ho. El sentiment és definitivament el mateix des del Japó».

El mes passat, Ogier va confirmar que estava interessat a seguir en l’esport. Parlant amb el lloc web francès AUTOHebdo aquesta setmana, el francès va anar més enllà d’això.

«Aquest any 2020 és complicat, així que planejo fer una temporada més. Encara no està totalment aclarit. Actualment només tinc un contracte d’un any, però hem començat a parlar d’això amb l’equip.»

Els companys d’equip de Ogier la pròxima temporada continuaran sent Elfyn Evans, Kalle Rovanperä i el pilot júnior Takamoto Katsuta, tots ells amb contractes amb Toyota fins a l’any que ve. La notícia de la segona temporada de Ogier en un WRC de Yaris serà benvinguda en l’equip de Puuppola, on la nova alineació d’enguany s’ha format immediatament.

Evans i Ogier han guanyat les dues últimes rondes del WRC a Suècia i Mèxic, i el gal·lès ha cedit la seva condició de campió P1 a Ogier després de l’esdeveniment de març a Lleó.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments