DTM: Harrison Newey, fill del dissenyador Adrian Newey, al DTM

Harrison Newey, fill del dissenyador Adrian Newey, competirà al DTM aquesta temporada. Ed Jones havia estat anunciat com un dels pilots del WRT Team Audi Sport, però no estarà disponible per competir al campionat i Harrison Newey va ser l’alternativa després d’haver-ho provat aquest any. S’uneix amb Fabio Scherer i Ferdinand Habsburg.

Als 21 anys, Newey ha seguit una carrera més lluny dels monoplaces: després de competir a la Fórmula 3 europea el 2017 es va centrar en la resistència dividint-se entre les sèries asiàtiques Le Mans i les sèries europees Le Mans. Al mig va competir al Campionat Britànic de GT, la Super Fórmula, la Fórmula 3 japonesa i les 24 Hores de Le Mans. La DTM és una novetat per als britànics.

El líder de l’equip, Vincent Vosse, va parlar dels seus esforços a la TDT: “A la DTM, perquè la darrera temporada es desenvolupés en el format que coneixem fins ara, pretenem materialitzar les promeses que vam mostrar a la temporada de debut de l’any passat i actualitzant-les. els nostres esforços per tres cotxes, sense deixar la nostra filosofia de promoure el talent jove ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share