FÓRMULA 1: Bottas encamina la seva continuitat amb Mercedes

Valtteri Bottas diu que les converses amb Mercedes sobre un nou contracte «van en la direcció correcta», ja que està a punt d’estendre la seva estada amb l’equip fins al 2021.

Bottas es quedarà amb Mercedes més enllà del final de l’any després d’acordar un nou acord en principi.

Una altre indici que Bottas es quedarà amb Mercedes va arribar el dijous quan Williams va confirmar que George Russell es quedaria amb l’equip l’any vinent.

Russell és un pilot júnior de Mercedes, i havia estat assenyalat com l’únic candidat realista per a reemplaçar a Bottas, però passarà un tercer any amb Williams en 2021.

Preguntat per Autosport sobre com progressaven les converses amb Mercedes, Bottas va dir que encara que no s’havia signat res, s’estaven desenvolupant positivament.

«Puc dir que hem començat a parlar d’això, perquè crec que tots ens hem adonat que el temps passa ràpid amb aquests tres grans premis, és un programa bastant intens per a tots nosaltres», va dir Bottas.

«Però òbviament no hi ha res signat encara, però crec que les coses s’estan movent en la direcció correcta.

«El principal, com vaig dir el cap de setmana passat, és mantenir la concentració en el campionat. Hi ha grans coses per aconseguir enguany, així que mantingues l’atenció en això, i estic segur que les coses seguiran endavant eventualment.

«Per descomptat, des del punt de vista del pilot, si les coses es prolonguen, no és agradable.

«Però només hem fet dues carreres, així que està bé. No hi ha pànic ni pressa.»

L’actual líder del campionat de pilots, Bottas, va dir en la pretemporada que volia que l’acord es resolgués abans que l’any passat, quan les converses es van prolongar fins a agost i es van convertir en una distracció en la seva lluita pel títol.

Bottas es va unir a Mercedes en 2017 com a substitut tardà del campió del món Nico Rosberg, i ha format una forta associació amb Lewis Hamilton en l’equip durant les últimes quatre temporades, contribuint a tres victòries en el títol de constructors.

Hamilton va parlar calorosament del creixement de Bottas quan se li va preguntar si veia alguna diferència en el seu company d’equip enguany.

«Cada any veig a Valtteri continuar creixent com a pilot de carreres, però també com a jugador d’equip i com a home», va dir Hamilton.

«Naturalment que veuràs el creixement. Descobreix com tots nosaltres les fortaleses i febleses al llarg de l’any, les analitzem i treballem en elles per a avançar.

«Crec que estàs veient un pilot més en forma i més centrat enguany, i crec que això és genial.

«Continuo gaudint de treballar amb ell, i amb el respecte que tenim continua creixent, diria jo.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments