FÓRMULA 1: Gran Premi d’Hongria 2020: Entrenaments Lliures 2: La pluja i Vettel protagonistes

A la segona sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Hongria, la pluja ha caigut amb força. Així doncs, Sebastian Vettel ha estat el més ràpid, amb un temps de 1:40.464s. Valtteri Bottas ha tornat a situar el seu cotxe al segon lloc, 0.272s darrere de Ferrari. Carlos Sainz, a McLaren, el tercer més ràpid, situant-se a 1.320s.

En aquesta sessió, Sebastian Vettel ha estat el més ràpid amb un temps de 1: 40.464s. L’alemany encara ha intentat unes quantes voltes amb els pneumàtics intermitjos, però l’aigua de l’asfalt no ha permès a ningú estar còmode amb el pneumàtic de la banda verda.

Per darrere de Vettel hi havia Valtteri Bottas. El finlandès ha acabat a 0.272 de Vettel. Lewis Hamilton, tot i haver sortit a la pista, no ha completar una volta per poder posar temps a la taula.

Carlos Sainz ha portat el seu McLaren al tercer lloc, però ha quedat a més d’un segon del temps més ràpid. Lance Stroll aconseguia vèncer el seu company d’equip a la quarta posició, després d’haver estat més ràpid que Sergio Pérez (5è) per només 0,09.

Després dels problemes als lliures 1, Pierre Gasly va voler compensar-se l’hora i mitja perduda al matí. El francès d’AlphaTauri ha estat el sisè més ràpid, després de fer set voltes al circuit d’Hungaroring. Max Verstappen era el setè més ràpid, a 2.356s per davant, amb només a quatre voltes.

Romain Grosjean ficava el Haas al vuitè lloc, amb Kimi Räikkönen ocupant el novè lloc. El campió del món del 2007 va ser el pilot que més va conduir en aquesta sessió. Räikkönen va fer 16 voltes, utilitzant només pneumàtics de pluja.

Charles Leclerc va estar a prop dels deu primers, a 3.261 segons del temps més ràpid del seu company. Antonio Giovinazzi va ser 11è, Lando Norris 12è i Daniil Kvyat 13è.

Només 13 pilots van fer voltes completes, els set restants només van fer voltes a d’instal·lació, és a dir, van sortir a la pista, però no van completar una volta.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share