CERA: Llista d’inscrits del Ral·li d’Ourense 2020, primera cita de l’any

Ja s’ha publicat la llista oficial d’inscrits del Ral·li d’Ourense que aquest any obrirà el calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt els propers dies 24-25 de juliol. Per a la ocasió es donaran cita un total de 80 inscrits.

Els protagonistes que no podien faltar són els vigents campions del CERA i S-CER Pepe López/Borja Rozada amb el seu Citroën C3 R5, l’ex campió del CERA Iván Ares amb David Vázquez en el nou Hyundai i20 R5, José Antonio Suárez/Alberto Iglesias o Alberto Monarri/Alberto Chamorro. Les tripulacions oficials de Suzuki (Joan Vinyes/Jordi Mercader i Javier Pardo/Adrián Pérez) i els germans Sergio i Diego Vallejo també estaran en aquesta primera prova.

José Luis Peláez, Iago Caamaño, Manuel Fernández, Luis Vilariño, Francisco Dorado, Ricardo Sousa, Julio Álvarez i Félix Fernández també competiran amb vehicles R5, aquest últim amb la unitat ex campiona del nacional 2018 a mans de Miguel Fuster, el Ford Festa R5. Un altre il·lustre serà Iñaki Zozaya que correrà amb el seu Porsche 997 GT3 Cup Rallye 2010 mentre que els tres pilots amb muntures N5 seran Daniel Alonso, Alejandro Pais i José Antonio Gómez.

Els tracció davantera tindran als sempre espectaculars José Calvar i Eva Costas estrenant-se amb un Peugeot 208 Rally4 al costat dels 208 R2 de generació anterior i 20 pilots dins de la Copa Suzuki Swift.

Consulta la llista d’inscrits aquí.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments