FÓRMULA 1: GP Hongria 2020: Lliures 3, Mercedes i Bottas segueixen davant

La previsió de pluja per a aquesta tercera sessió era alta, però no ha aparegut. Tots els pilots semblaven preparar-se per a la classificació, donant prioritat als pneumàtics més tous.

Al davant, Valtteri Bottas ha completat 18 voltes, dividint en dos sessions els pneumàtics més tous, amb Hamilton fent el mateix, però estant 20 voltes a la pista.

Per darrere dels Mercedes hi havia Racing Point, amb Sergio Pérez sent el millor. El mexicà es trobava aproximadament a dues dècimes de segon del temps més ràpid, utilitzant també només els compostos més tous.

Charles Leclerc ha estat el millor de Ferrari. El jove de Ferrari va portar el SF1000 a la quarta posició en aquest FP3. Leclerc acabava a 0,183s darrere de Sergio Pérez, però més de les tres dècimes del temps més ràpid, sempre utilitzant el compost més tou en les 15 voltes. Sebastian Vettel era el vuitè més ràpid, arribant a 0.914 de Bottas.

En els deu primers, Max Verstappen va ser l’únic a utilitzar pneumàtics de compost mitjà. L’holandès va fer 11 voltes sumant una virolla en aquesta sessió. Al final, el pilot de Red Bull va marcar el sisè temps més ràpid, situant-se en els 0.647s.

Lando Norris va ser el millor de McLaren, situant el cotxe de l’equip britànic en la setena posició, uns 0,7 per davant. Pierre Gasly va ocupar AlphaTauri al novè lloc, mentre que Daniel Ricciardo va tancar el top 10 amb Renault situant-se a 1.071 darrere de Valtteri Bottas.

Dels deu primers llocs, George Russell va aconseguir situar Williams en la 14a posició final d’aquesta FP3. El cap de setmana passat, el pilot britànic es va traslladar per primera vegada al Q2. El seu company d’equip, Nicholas Latifi, va tancar el paquet, situant-se a 2.213s.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments