FÓRMULA 1: 90 poles de Hamilton, primer lloc al GP d’Hongria 2020

Lewis Hamilton (Mercedes F1 W11) ha aconseguit la pole position del Gran Premi d’Hongria de Fórmula 1 després d’una altra sessió on només Valtteri Bottas s’ha apropat al seu registre. En l’última volta, no va poder vèncer el seu company quedava a 0.107s, això en una sessió en què el Mercedes no va tornar a donar cap possibilitat.


En la tercera i quarta posició es van situar els dos pilots de Racing Point, amb Lance Stroll (Racing Point RP20 / Mercedes) batent el seu company d’equip Sergio Pérez (Racing Point RP20 / Mercedes).


Dos Mercedes, dos Racing Point, dos Ferrari. L’Scuderia ha millorat significativament amb comparació amb Àustria, però amb Vettel a 1,3s per davant. Sebastian Vettel (Ferrari SF1000) va vèncer al seu company d’equip Charles Leclerc (Ferrari SF1000), «prometent» una bona lluita amb Racing Point a la carrera i també amb Max Verstappen (Red Bull RB16 / Honda), que tenia alguns petits problemes amb el motor en aquesta qualificació, tot i que no estava en condicions de fer-ho molt millor.
Lando Norris (McLaren MCL35 / Renault) quedava vuitè per davant de Carlos Sainz (McLaren MCL35 / Renault) i Pierre Gasly (AlphaTauri AT01 / Honda) tancant el top 10.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments